Mikor kapom kézhez az általam megrendelt terméket?

« vissza a kérdésekhez

1. Ha utánvétes fizetést választ, akkor lehetőleg még aznap, de legkésőbb másnap postázásra kerül a csomag - ez munkanapokon értendő. Ettől számítva kb. 1-2 munkanap a kézbesítés (Magyar Posta függvénye). E-mail értesítést kap róla, hogy csomagja már postázásra került. 

2. Ha a banki előreutalást választja, lehetőleg még aznap, amelyik napon a bankszámlánkra érkezik a megrendelési összeg , de legkésőbb másnap postázásra kerül a csomag - ez munkanapokon értendő. Ettől számítva kb. 1-2 munkanap a kézbesítés (Magyar Posta függvénye). E-mail értesítést kap róla, hogy csomagja már postázásra került. 

3. Ha bankkártyás fizetést választ, lehetőleg még aznap, de legkésőbb másnap postázásra kerül a csomag - ez munkanapokon értendő. Ettől számítva kb. 1-2 munkanap a kézbesítés (Magyar Posta függvénye). E-mail értesítést kap róla, hogy csomagja már postázásra került. 

4. Ha Lyoness Mobil utalványos fizetést választ, akkor az utalványkód beváltásának napján, de legkésőbb másnap postázásra kerül a csomag - ez munkanapokon értendő. Ettől számítva kb. 1-2 munkanap a kézbesítés (Magyar Posta függvénye). E-mail értesítést kap róla, hogy csomagja már postázásra került. Lyoness Mobil utalványos fizetés munkanapokon 10:00 - 20:00 óra között, elérhetőség: +36 30 525 9018.
 
 
Ön még nem Lyoness Vásárló, de szeretné élvezni ennek előnyeit? 
Igényelje most ingyenesen Lyoness Cashback kártyáját
 és próbálja ki a Lyoness Mobil utalványos fizetést! Segítünk ebben is!